Camerata Trajectina in New York

Hieke-Meppelink-sopraan-Camerata-Trajectina-New-YorkOnlangs gaf Camerata Trajectina vier concerten in New York. We hebben er van genoten, het was een prachttournee! Op de foto staan we dan ook te glimmen met een big smile van oor tot oor.

Wij gaven onder andere een concert in The Gilder Lehrman Hall van The Morgan Library & Museum, in hartje Manhattan. Camerata was onderdeel van het Early Music Festival The Low Countries en bracht een programma met “Music from the Age of Johannes Vermeer”.

Daarnaast gaven we o.a. een concert in The Columbia University met “Lutheran, anabaptistic and calvinistic music from the 16th century”, voor een overwegend jong publiek: studenten van de faculteiten letteren (Dutch Studies), musicologie en geschiedenis.

Na afloop van ons laatste concert in The Netherland Club – waar wij voornamelijk voor Nederlandse expatters zongen – dronken we een cocktail op de 65ste verdieping van het Rockefeller Center. We vonden dat we het verdiend hadden: mission accomplished!

 Foto: v.l.n.r. Nico van der Meel – tenor, Arjen Verhage – luitist, Saskia Coolen – blokfluitiste, Hieke Meppelink – sopraan en Cassandra Luckhardt – gambiste.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s