Olipodrigo Festival Oude Muziek

De voorbereidingen voor onze voorstelling zijn in volle gang.

Het is muziek om je vingers bij af te likken. Letterlijk, want in de zeventiende eeuw at men met de vingers. De koddige Olipodrigo is een uitbundig banket vol met rijk gevuld gezang, gebraden dichtkost en beschonken drankgebral. Het is Camerata Trajectina op zijn best; een kluchtig eetfestijn vol met muzikale lekkernijen waarbij  zowel de maag als het oor naar hartenlust gevuld wordt.

Van Camerata Trajectina, de pleit­bezorger van de Nederlandse Gouden Eeuw, mag u zelf aan tafel plaatsnemen. U krijgt een olipodrigo geserveerd: een stoofpot met een keur aan soorten vlees en andere ingrediënten. De Koddige Olipodrigo is ook de titel van een zeventiende-eeuwse liedbundel met drinkliederen, liefdesdeuntjes en schunnige grappen. Eten, drank en gezang worden gelijktijdig opgediend. Huize Molenaar verzorgt het diner.  Er wordt op aanvraag ook vegetarische olipodrigo geserveerd.

De voorstellingen vinden plaats in het Paushuize in Utrecht tijdens het Festival Oude Muziek op 27, 28, 30, 31 augustus en 2 september.

http://www.festivaloudemuziek.nl

http://www.camerata-trajectina.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s